• Protect Classic

  Sistem sa dve ruke, omogućava lakše kretanje bez ikakvih prepreka, čineći ih naročito dobrim za poslovne objekte i balkone. Može se montirati na plafon ili zid. Maksimalna širina pokrivanja ovog modela iznosi 600cm a maksimalna projekcija platna iznosi 350cm. Pogon može biti manuelni ili električni.

   

 • Protect dekorativne tende

  Sa mnoštvom dezena i tkanina, možete dodati dašak glamura vašem domu. Tende ce učiniti da se vaš dom ili poslovni prostor izdvaja iz gomile, dodajući vrednost vašoj imovini. Osim dodavanja stila, tende mogu biti od koristi za uštedu energije tokom letnjih meseci.Dekorativne tende možemo izraditi u vise oblika i dimenzija, prema vašim potrebama i zahtevima.Tende za prozore su dostupne u tradicionalnim i savremenim stilovima i idealne su za moderne domove

 • Protect kasetne tende

  Protect kasetene tende su izradjene od aluminijuma. Platno je spakovano u kućište od aluminijuma zajedno sa rukama tende pa su tako zaštićene od svih vremenskih prilika. Pogon je električni, uz daljinsku komandu. Maksimalna širina ovog tipa tendi iznosi 450cm a maksimalna projekcija 300cm.

  Kaseta za tendu, kompaktnog i elegantnog dizajna a poseban oblik ploca garantuje savrseno zatvaranje. Svi izlozeni delovi izradjeni su od inox-a.

  Idealna za pokrivanje balkona, prodavnica .

 • Protect polukasetne tende

  Polukasetne tende su izradjene od aluminijuma . Poseduju poklopac koji će platno tende sačuvati od spoljašnih uticaja. Za pogon ove tende zadužen je Sonfy motor uz daljinsku komandu. Opciono se može dodati senzor za vetar.
  Maksimalna širina ovih tendi je 1000 cm.
  Maksimalna projekcija 350 cm.

   

 • Protect Zip Screen

  Vertikalni,elegantan toplotni štit. Vertikalna nadstrešnica je idealni saveznik da vas zaštiti od sunca, a održava estetiku vaših prozora. Praktično, ne ometa korišcenje vaših roletni. Njegov stil je obično bezvremenski. Modularno, prilagođava se svim stilovima kuće

  Razvija se vertikalno u okviru prozora bez ometanja upotrebe vaših roletni. Vertikalni zip screen je instaliran na fasadi, na plafonu ili na bočnim stranama prozora. Idealan je za ugradnju u neki od naših pergola sistema. Savršeno se uklapa u bočne stranice pergola i može koristiti manuelni ili električni pogon.

   

 • VintTent

  VintTent je model tende koji pruža estetsku i udobnu hladovinu sa širokim područjem primjene. Može se bezbedno koristiti u kuci ili na poslu.

  VintTent ima mogućnost kretanja do 0-180 °. U skladu sa vašim potrebama možete korigovati ugao i tako kontrolisati količinu svetlosti. Njegov elegantan i stilski dizajn doprinosi njegovoj funkcionalnosti i savremenom imidžu. Zahvaljujući modernom dizajnu kućišta, tenda zauzima mali prostor i estetski izgled čak i kada je zatvoren. Sistem kasete pruža siguran rad dugi niz godina. Ruke koje se koriste mogu biti ravne ili ¡zakrivljene, po želji. Model VintTent se je pogodno rešenje kako za stanove tako i kancelarije, radnje, itd.

  Sa funkcionalnošću i praktičnom upotrebom, možete dodati vrednost vašim prostorima . Otporna na sve klimatske uslove. Pogon je električni.