Arslan pergola system

Arslan Branda je osnovana u Istanbulu 1983. godine. kompanija se razvila sa svojim tehnološkim i strucnim inženjerskim timom koji su zapoceli sa proizvodnjom, montažom, popravkom i održavanjem sucobrana , tendi , pergola, a danas nastavlja svoj razvoj sa 15 strucnjaka na 1500 m2 zatvorenog prostora.

Arslan Branda sprovodi širok spektar gradevinskih operacija i projekata, primenjujuc´i sve svoje proizvode proizvedene pod sopstvenim brendom u skladu sa zdravstvenim i bezbednosnim uslovima bez ugrožavanja sigurnosti rada i politike kvaliteta proizvoda.

Naša firma koja proizvodi 3D Inženjering rešenje koje nastavlja rad na AR-GE-u u skladu sa zahtevima kupaca, otvara se i zatvara u pergolama, plafonima, zimskim vrtovima i sistemima tendi, raste i nastavlja da radi sa fokusom na kupce i nudi najnovije tehnologije otvaranja kako bi pružila najbolju uslugu svojim klijentima.

Proizvodi koje smo razvili sa zadatkom zaštite vaših prostora od oštrih zimskih uslova i suncevih efekata leta, kao i razumevanja brze prodaje i usluga su pomogli da odrastemo medju našim jakim konkurentima u vrlo kratkom vremenu.

Odrasli smo tako brzo Zahvaljujuci nasem strucnom timu a posebno nasim cenjenim kupcima koji su sve vreme verovali u nas i delovali zajedno sa nama .

Danas samostalno otvaramo vrata srpskog trzista na kome smo zastupljeni poslednjih 5 godina preko nasih partnera, u cilju da vam priblizimo sve nase proizvode i ucinimo lako dostupnim, kao i da vam obezbedimo stalnu podrsku i servis za svaku isporucenu i instaliranu opremu.
Sigurni smo da cete biti zadovoljni kako kvalitetom nasih proizvoda , i uslugom tako i cenom istih.

Iskoristite i promo akciju u junu i julu i obezbedite sebi pergolu po zaista neverovatnim cenama.

Vrata naseg izlozbenog salona u ulici Gospodara Vucica 144 otvarena su za sve posetioce 15.05.2018.
Dodjite i uverite se zasto smo lideri u svom poslu. Mi nismo trgovci mi smo proizvodjaci.

NAŠA MISIJA

Slusajuci dobro naše kupce koji nas inspirišu, razvijamo ,dizajniramo i proizvodimo nove, najbolje proizvode za njih.

Biti osetljiv na ljude i životnu sredinu sa svakim proizvodom koji proizvodimo i svaku uslugu koju pružamo.

Da razvijemo našu propratnu podršku i osiguramo zadovoljstvo naših kupaca.

Zadržati proizvodnju i rad u skladu sa kvalitetom i principima rada Arslan Branda u svim uslovima i okruženju.